Om hier te komen

Maison 225GPS
Lat: 42.615462
Long: 2.4184895

Bij gebruik van GPS om Prades stad te vinden, moet u ervoor zorgen dat u Prades kiezen in afdeling 66, zijn er verschillende in Frankrijk.

Prades is 1 uur 50 minuten van zowel Carcassonne en Girona luchthavens.

Perpignan luchthaven ligt op slechts 40 minuten met de auto.

Barcelona is 2 uur en 30 minuten via de snelweg.

Wegen van alle 3 de luchthavens zijn voornamelijk snelweg en zijn goed aangegeven. Waar u ook uw reis begint, in eerste instantie de borden naar Perpignan. Zelfs als uit de Carcassonne en omgeving, raden wij u aan de snelweg te gebruiken via Perpignan, tenzij je wilt tot 5 uren rijden op bochtige maar zeer mooie smalle wegen.

Van Perpignan

Wanneer u in Perpignan volgt u de borden naar Andorra, de RN 116 gaat van Perpignan tot Prades naar Andorra.

Bij aankomst in de eerste rotonde in Prades, volgt u de borden “centre ville”. Volg deze weg, Avenue du General de Gaulle, totdat u bij een voorrang verlenen teken (cedez le passage). Ligt net na de wijken teken aan de linkerkant.

Van Andorre richting.

Neem de RN116 weg van Andorra volg de borden naar Perpignan. Na het passeren van het dorpje van Ria, vindt u een groot Lidl supermarkt aan uw rechterhand. Neem de volgende rechts voor Prades, richting “centre ville” en “Hôtel de Ville”. U bevindt zich nu op Route de Ria. Volg deze weg totdat u bij een kruising voorrang verlenen. We zijn net na de wijken kruising aan de rechterkant.